DANX toivottaa tervetulleeksi Axcelin johtavana sijoittajana ja jatkaa kasvutarinaansa Carouselin kanssa

DANX ylpeänä ilmoittaa, että Axcel siirtyy jatkamaan yhtiön johtavana sijoituskumppanina. Axcel on pohjoismaalainen pääomasijoitusyhtiö, joka on sitoutunut tukemaan DANXin kasvutarinan seuraavia askelia. Axcel on samanaikaisesti sijoittanut Carouseliin, joka on Iso-Britanniassa sijaitseva kriittisen palvelulogistiikan johtava yritys. Ajatuksena on tuoda yhteen näiden kahden yritysten ainutlaatuiset vahvuudet ja luoda vahvassa asemassa oleva yleiseurooppalainen logistiikkatarjoaja, jolla on jatkuvat kasvutavoitteet.

DANX:lla ja Carouselilla on samanlainen historia, jossa ne tarjoavat kriittisiä ovelta-ovelle toimitusketjuratkaisuja aikakriittisten varaosien käsittelyyn kaikkialla Euroopassa, minkä vuoksi nämä kaksi yritystä sopivat hyvin yhteen. Kuten DANX:n toimitusjohtaja Klaus Rud Sejling toteaa, tämä avaa monia uusia mahdollisuuksia kahdelle yritykselle investoida edelleen teknologiaan ja kehittyä eri aloilla:

 ”Olen erittäin ylpeä menneestä kasvustamme, joka perustuu kykyymme tarjota ylivertaisia kriittisiä palveluita Pohjoismaiden ja Baltian tiheän palveluverkostomme kautta. Yhdessä Carouselin kanssa meillä on hyvät mahdollisuudet kasvattaa markkinoitamme eurooppalaisessa mittakaavassa. Sen avulla voimme nopeuttaa investointeja teknologiaan, sekä voimme yhdessä vahvistaa palvelutarjontaamme uusille markkinoille ja laajemmalla maantieteellisellä ulottuvuudella.”

Jonathan Simpson-Dent, Carouselin toimitusjohtaja, toteaa: ”Odotan innolla Carouselin ja DANXin yhdistämistä, molemmat markkinajohtajia omilla alueillaan ja segmenteillään. Yhdessä Axcelin kanssa yhdistämme kaksi hyväksi todettua tiimiä luodaksemme yleiseurooppalaisen kriittisen palvelulogistiikkaverkoston, joka pystyy hyötymään positiivisesta asiakaspalvelusta ja sitoutumisesta vahvaan kasvupotentiaaliin tulevaisuudessa.

DANXin perustaja, Søren Gønge (joka toimii tällä hetkellä DANXin hallituksen puheenjohtajana), jatkaa hallituksessa sekä myös merkittävänä osakkaana, kun taas Klaus Rud Sejling siirtyy yhdistettyjen yritysten toimitusjohtajaksi. Jonathan Simpson-Dent nimetään hallituksen puheenjohtajaksi.

Yrityskaupan odotetaan valmistuvan vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Lähde: STT Info

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.