S-Pankin tonttirahasto osti tontin Helsingin Lauttasaaresta kumppaninaan Pohjola Rakennus

S-Pankki-konserniin kuuluva FIM Vuokratontti Ky -rahasto on ostanut osan Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevasta tontista.

Tonttirahasto vuokraa ostamansa 3 442 neliömetrin osan Lauttasaaressa sijaitsevasta tontista rakennusyhtiö Pohjola Rakennus Oy Suomen perustamalle asunto-osakeyhtiölle. Vuokrasopimus on pitkäaikainen ja tontti on takaisin lunastettava.

Pohjola Rakennus rakennuttaa tontille seitsemänkerroksisen asuinkerrostalon. Kohde sijaitsee Lauttasaaressa Särkiniementien päässä vehreällä alueella. Myyjänä kaupassa toimii kiinteistösijoitusyhtiö Hallon House Oy.

”Ostamamme tontti sijaitsee yhdellä Lauttasaaren hienoimmista alueista. Tontille nouseva asuinrakennus vastaa osaltaan kovaan kysyntään, joka kohdistuu Helsingin kantakaupungin lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseviin asuntoihin”, FIM Kiinteistö Oy:n toimitusjohtaja Petri Jokinen kertoo.

”Särkiniementien päässä, meren rannalla sijaitseva tontti on erittäin haluttu ja tervetullut hankinta Pohjolan hankeportfolioon. Lauttasaaren asuntokysyntä varsinkin isommissa perheasunnoissa on erittäin kova, ja kohde tulee varmasti kiinnostamaan laajasti”, Pohjola Rakennus Oy Suomen hankejohtaja Hannu Hirvensalo kommentoi.

Lähde: STT Info


Muuta luettavaa muualta

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi?

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi, mutta et tiedä minkä puhelimen valitset? Tutustu gigantti puhelimet tai dna puhelimet aiheisiin ja saatat löytää itsellesi sopivan puhelimen itsellesi.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2-malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa.

Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen 

Elämä siirtyy kokoajan kohti digitaalisuutta

Oletko miettinyt hankkivasi pelitietokonetta, älypuhelinta tai vaikka älykelloa naiselle? Esimerkiksi älykello naiselle voisi olla hyvä tapa seurata hänen sykettä päivän mittaan. Monissa älykelloissa on kattava valikoima eri ominaisuuksia, joita löytyy eri mallien kalloista. Monilla älykelloilla voi seurata unenlaatua sekä nukuttua aikaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.